Bijboten


TINN-SILVER BIJBOTEN

Tinn-Silver levert verschillende bijboten voor de binnenvaart. De modellen Tinn-Silver 390, Tinn-Silver 450 en Tinn-Silver 550 zijn zowel in standaard uitvoering als in de sport uitvoering gecertificeerd voor de binnenvaart.  Deze bijboten voldoen aan de juiste eisen van de binnenvaart en hebben zodus het nodige SI certificaat.

Bekijk hier het aanbod.

 

FUN YAK BIJBOTEN

Al meer dan 13 jaar worden de Fun Yak en Secu polyethyleenboten gewaardeerd in geheel Europa om hun eigenzinnige design en veiligheid. Zij worden gefabriceerd door Neveux Loisirs uit Agen in het zuiden van Frankrijk. Neveux is sinds jaren de grootste nautische polyethyleen fabrikant van Europa. Het materiaal waarvan de Fun Yak en Secu modellen zijn gemaakt is lineaire polyethyleen met een zeer hoge dichtheid. Bij schade is dit materiaal door zijn molecuulstructuur goed te repareren. Polyethyeen is onzinkbaar, het is namelijk lichter dan water. Alle types zijn dubbelwandig en naadloos uitgevoerd. Het materiaal is 100% recyclebaar en daarom zeer milieuvriendelijk. De gladde en zachte huid maakt de Fun Yak en de Secu zeer comfortabel als bijboot. In het assortiment van Fun Yak en Secu kunststofboten zijn 3 modellenlijnen te onderscheiden.

 

Jeugdspeelbootjes, Vis- en toerboten

De Fun Yak 220 en 250 zijn 2 zeer stabiele modellen die voor vele uren speelplezier van de jeugd kunnen zorgen. De breedte en diepte van de modellen, het zachte materiaal en de naadloze productie maakt hen een veilige bijboot.

De stabiliteit en koersvastheid van de Fun Yak 370 en de Fun Yak 390 zorgen voor veel vaarplezier van het hele gezin. Voor de visser kent de modellen lijn de Fun Yak 280, de Fun Yak 350 en de Fun Yak 440. Hun catamaran vormige bodem maakt hun zeer stabiel en te gebruiken in ondiepe gebieden. Ze zijn tevens voorzien van brede banken in het midden en een vakverdeling in de achterbank waarin de accessoires kunnen worden geplaatst.

 

Professionals

De Secu 12 (Fun Yak 360), de Fun Yak 390, de Fun Yak 450 en de Fun Yak 540 blinken uit in hun vaareigenschappen. Hun rompvormen maken ze geschikt voor gebruik op ruim en ruig water. Alle modellen beschikken over veel “leefruimte” en zijn hierdoor erg geschikt als werkboot. Tevens beschikken zij over een goedkeuring door de scheepvaartinspectie en worden geleverd met SI certificaat.

Bezoek: https://www.scheepsuitrusting.nl